TIILIKATTOREMONTTI, TIILIKATON ASENNUS JA KORJAUS

 

Tiilikattoremontti on loisto valinta silloin, kun halutaan saavuttaa luonnonmukainen ja hiljainen vesikatto. Lisäksi tiili on katemateriaalina erittäin kestävä ja pitkäikäinen, sekä haastaviin sääolosuhteisiin todella hyvin soveltuva. Huolella ja ammattitaidolla toteutettu tiilikattoremontti uudistaa rakennuksen julkisivua ja nostaa sen arvoa. Tarjoamme tiilikattoremontit, sekä tiilikaton asennus ja korjauspalvelut alueella Jyväskylä-Saarijärvi-Äänekoski, sekä koko Keski-Suomi!

 

Toteutamme tiilikattoremontit laadukkailla Ormax -kattotiilillä!

 

 Autamme sinua myös kattotiilen värin valinnassa: perinteisen tiilenpunaisen kattotiilen lisäksi markkinoitla löytyy nykyään paljon eri värisiä vaihtoehtoja, joista etenkin mustan ja tummanharmaan eri sävyt ovat olleet todella suosittuja viime vuosina.

 

Tarjoamme ilmaisen arviokäynnin kohteessa! Hyödynnä etusi jo tänään!

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS >>

Laadukas tiilikattoremontti, sekä tiilikaton asennus ja korjaus - edullinen hinta mm. alueella: Keski-Suomi: Jyväskylä, Muurame, Äänekoski, Viitasaari, Hankasalmi, Joutsa, Jämsä, Kannonkoski, Karstula, Keuruu, Kinnula, Kivijärvi, Konnevesi, Kuhmoinen, Kyyjärvi, Laukaa, Luhanka, Multia,  Petäjävesi, Pihtipudas, Saarijärvi, Toivakka ja Uurainen.

 

RAKENNUS TAKOMO OY – YHTEYSTIEDOT

Markus Leppämäki

 (kattoasiantuntija / työnjohto)

markus.leppamaki@rtakomo.fi

puh. 040 734 0997