KATTOREMONTTI JYVÄSKYLÄ-SAARIJÄRVI JA KESKI-SUOMI

 

Rakennus Takomo tarjoaa laadukkaat ja ammattitaitoiset kattoremontti- ja kattoasennuspalvelut yli 5 vuoden kokemuksella! Palveluitamme ovat mm. tiilikattoremontti, huopakattoremontti ja peltikattoremontti.

Tarjoamme kattoremontit mm. alueella Jyväskylä-Saarijärvi-Äänekoski ja koko Keski-Suomi.

 

Kattoremontti on huomattavan iso kustannus ja tämän vuoksi onkin tärkeää valita ammattitaitoinen, kokenut ja luotettava urakoitsija huolehtimaan kattoremontistasi. Katemateriaalin valinta on yksi tärkeimmistä asioista kattoremonttia suunniteltaessa. Kattomateriaalin tulee vastata omia tarpeita sekä vaatimuksia, jotta lopputuloksena on kaunis, helppohoitoinen ja kestävä katto. Lisäksi katemateriaalin valintaan vaikuttaa usein hinta. Autamme sinua kaikissa kattoremonttiin liittyvissä kysymyksissä ja asioissa!

 

Tarjoamme aina veloituksettoman arviokäynnin kohteessa!

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS >>

Laadukas kattoremontti ja huippuedullinen hinta mm. alueella: Keski-Suomi: Jyväskylä, Muurame, Äänekoski, Viitasaari, Hankasalmi, Joutsa, Jämsä, Kannonkoski, Karstula, Keuruu, Kinnula, Kivijärvi, Konnevesi, Kuhmoinen, Kyyjärvi, Laukaa, Luhanka, Multia,  Petäjävesi, Pihtipudas, Saarijärvi, Toivakka ja Uurainen.

 

RAKENNUS TAKOMO OY – YHTEYSTIEDOT

Markus Leppämäki

 (kattoasiantuntija / työnjohto)

markus.leppamaki@rtakomo.fi

puh. 040 734 0997