KATTOMAALAUS, PELTIKATON JA TIILIKATON MAALAUS

 

Kattomaalaus uudistaa ja raikastaa rakennuksen ilmettä nostaen samalla kohteen arvoa. Kattomaalaus voidaan toteuttaa sekä peltikatolle että tiilikatolle.

 

Peltikaton maalaus:

 

Peltikaton maalaus on erinomainen vaihtoehto peltikatolle, joka on rakenteellisesti kunnossa, mutta ajan kuluminen näkyy katteen pinnassa. Tällöin pystymme tuomaan peltikatolle uutta kattoa vastaavan ilmeen merkittävästi edullisemmin täyskattoremonttiin verrattuna. Peltikaton maalauksen yhteydessä tarkastamme aina myös läpiviennit ja saumakohdat, sekä tarvittaessa tiivistämme saumat ja vuotokohdat.

 

Tiilikaton maalaus:

 

Tiilikatto vaatii huoltoa ajoittain. Tiilikaton maalaus on oivallinen tapa pidentää katon käyttöikää, sekä kohentaa sen ulkonäköä. Tiilikaton huoltomaalaus on rakenteellisesti hyväkuntoiselle katolle hyvä ja edullinen vaihtoehto täyskattoremonttiin verrattuna. Oikein hoidettuna ja huollettuna tiilikatto voi kestää ilman täyskattoremonttia jopa 60-70 vuotta. Toteuttassamme tiilikaton maalauksen, tarkistamme aina myös läpiviennit ja saumakohdat, sekä tiivistämme ne tavitttaessa.

Rikkinäiset tiilet vaihdamme luonnollisesti uusiin.

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS >>

Laadukas kattomaalaus (tiilikaton ja peltikaton maalaus) - edullinen hinta mm. alueella: Keski-Suomi: Jyväskylä, Muurame, Äänekoski, Viitasaari, Hankasalmi, Joutsa, Jämsä, Kannonkoski, Karstula, Keuruu, Kinnula, Kivijärvi, Konnevesi, Kuhmoinen, Kyyjärvi, Laukaa, Luhanka, Multia,  Petäjävesi, Pihtipudas, Saarijärvi, Toivakka ja Uurainen.

 

RAKENNUS TAKOMO OY – YHTEYSTIEDOT

Markus Leppämäki

 (kattoasiantuntija / työnjohto)

markus.leppamaki@rtakomo.fi

puh. 040 734 0997